Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosta i bardzo smaczna sałatka. Podpatrzyłam na przyjęciu i odtworzyłam w domu.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 76
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5936
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 749
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 76
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5936
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 749
Składniki
Ryż ugotować wg przepisu na opakowaniu. Kalafiora i brokuły ugotować ( ja użyłam mrożonek) - po kilka różyczek. Paprykę ( wystarczy 1 szt ), śliwki ( kilka szt ), grzybki ( kilka szt ), cebula (mała ) pokroić w drobną kostkę. Wszystkie składniki wymieszać i dodać jeszcze rodzynki ( garść ). Dodać łyżkę oliwy z oliwek i 2-3 łyżki sosu spod śliwek. Do smaku - sól i pieprz.