Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i sycąca sałatka z dodatkiem natki pietruszki oraz sosu na bazie majonezu i keczupu. Świetnie sprawdzi się jako drugie śniadanie w pracy.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 143
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 40
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 143
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 40
Składniki
Makaron ugotować w osolonej wodzie z dodatkiem oleju, przełożyć na durszlak, przelać zimną wodą i wystudzić.
Ogórki pokroić w kostkę. Kukurydzę i tuńczyka odsączyć.
Wymieszać wszystkie składniki sałatki i ewentualnie doprawić solą i pieprzem.