Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mizeria z chrzanem to mój sposób na podkręcenie tradycyjnej surówki z ogórka, cebuli i śmietany. Dzięki łyżeczce chrzanu mizeria nabiera przyjemniej ostrości, przez co jej smak z pewnością będzie się wyróżniał na talerzu. Koniecznie wypróbujcie ten przepis!
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 81
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 53
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 741
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 95
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 81
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 53
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 741
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 95
Składniki
Ogórki dokładnie umyj, możesz je obrać, ale nie jest to koniecznie. Następni pokrój je na plasterki. Cebulę pokrój w drobną kostkę. Składniki przełóż do miski, posól i odstaw na około 10 minut, żeby puściły sok. Następnie odlej wodę spod ogórków.
Mizerię wymieszaj ze śmietaną i chrzanem. Dopraw odrobiną pieprzu.
Mizerię z chrzanem serwuj jako dodatek do obiadu. Smacznego!