Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Weekend majowy przed nami, a związku z nim wielkie grillowanie, zapraszam zatem na doskonały dodatek do mięsnych dań. Lekka sałatka z mnóstwem witamin.
Orzeźwiająca lemoniada cytrynowa z syropem miętowym. Doskonała na upalne dni....
Odsłon: 28
W niecałe 15 minut można przyrządzić ciepłe danie, kiedy nie ma za wiele czas...
Odsłon: 31
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 36
Mięciutkie, puszyste oponki. Na drugi dzień zostało mi kilka i są nieco tward...
Odsłon: 21480
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 51
Orzeźwiająca lemoniada cytrynowa z syropem miętowym. Doskonała na upalne dni....
Odsłon: 28
W niecałe 15 minut można przyrządzić ciepłe danie, kiedy nie ma za wiele czas...
Odsłon: 31
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 36
Mięciutkie, puszyste oponki. Na drugi dzień zostało mi kilka i są nieco tward...
Odsłon: 21480
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 51
Składniki
Wszystkie warzywa dokładnie umyć i osuszyć. Sałatę porozrywać na mniejsze kawałki. Ogórek obrać i pokroić w kostkę. Rzodkiewki, paprykę i pomidor również pokroić w kostkę. Kukurydzę odsączyć. Oliwę z oliwek, wymieszać z majonezem, sola, pieprzem i posiekanym koperkiem. Wszystkie składniki dokładnie wymieszac, polać sosem majonezowym i wymieszać.
Smacznego!
;)