Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czosnek marynowany z papryką wędzoną i ziołami, idealnie nadaje się jako dodatek do dań mięsnych, a olej można wykorzystać jako dressing do sałatek.
Polecam.
Odsłon: 1040
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 818
Szybka babka z airfryera jest wyjątkiem w mojej kuchni, bo nie lubimy się z b...
Odsłon: 118
Polecam.
Odsłon: 1040
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 818
Szybka babka z airfryera jest wyjątkiem w mojej kuchni, bo nie lubimy się z b...
Odsłon: 118
Składniki
Czosnek obierz włóż do słoików. Do każdego słoika dodaj po łyżeczce ziół prowansalskiech i papryki wędzonej całość zalej olejem , słoiki zakręć i potrząśnij żeby składniki się połączyły.
Pasteryzuj około 20 minut. Po wyjęciu odwracaj do góry dnem. Smacznego.