Być może dla wielu z Was będzie to kontrowersyjne połączenie. Gwarantujemy jednak satysfakcję smaku.
Składniki
2 krótkie bagietki
350 g pasztetu (ulubionego, u nas z gęsi)
150 g żółtego sera
4 łyżeczki smalcu ze skwarkami
Reklama
Przygotowanie
Bagietki kroimy wzdłuż na pół. Każdą połówkę bagietki grubo smarujemy pasztetem, posypujemy startym serem, na wierzch kładziemy łyżeczkę smalcu. Wstawiamy do piekarnika rozgrzanego do temperatury 180°C. Pieczemy ok. 10 min.
Po obejrzeniu tego odcinka byłam bardzo zaintrygowana przepisem... kontrowersyjne połączenie. Po Twoim wpisie... Czytaj całość »
Po obejrzeniu tego odcinka byłam bardzo zaintrygowana przepisem... kontrowersyjne połączenie. Po Twoim wpisie byłam pewna, że przepis wykorzystam, ale takiego efektu się nie spodziewałam. Pyszności, każdego niezdecydowanego nakłaniam do spróbowania... Mniam
Komentarze do przepisu (10)
*Przejdziesz do wersji klasycznej