Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakuje wybornie. Polecam ten przepis.
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 263
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 59
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 63
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5370
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 263
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 59
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 63
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5370
Składniki
Wykonanie: Pieczarki oczyścić, pokroić w plasterki i poddusić na patelni z dodatkiem maggi. Z podanych składników zgnieść ciasto, rozwałkować, ułożyć na blachę i posmarować przecierem pomidorowym, posypać startym serem. Następnie ułożyć kiełbasę pokrojoną w plasterki, pieczarki i posypać ponownie startym żółtym serem. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i piec około 20-30 minut. SMACZNEGO.