Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 61
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 94
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 278
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 61
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 94
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 278
Składniki
Pierogi ugotować. wyłożyć do naczynia.
boczek pokroić w kostkę i posypać na pierogi. Posypać ziołami prowansalskimi
Składniki na sos zmiksować i polać pierogi i boczek.
Wstawic po piekarnika na 35-40 min w tem 160 stopni.
posypać startym żółtym serem i jeszcze chwilę zapiekać by ser sie rozpuścił.podawac od razu