Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie trójkąciki skuszą każdego, bo kto ich nie lubi. Można przygotować na kolacje lub na różne imprezy.
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 154
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 14
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 66
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 393
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19570
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 154
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 14
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 66
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 393
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19570
Składniki
1. Mięso myjemy, osuszamy, usuwamy błonki, kroimy w bardzo Dorną kostkę. Doprawiamy przyprawą Gyros oraz solą i smażymy na rozgrzanym oleju.
2. Warzywa kroimy, ogórek, pomidor w plasterki a paprykę w paseczki. 3. Placek tortilli kroimy każdy na połowę, układamy po plasterku sera, trochę mięsa, plasterki ogórka, pomidora oraz paseczki papryki.
4. Zwijamy tworzą trójkąt a wystający brzeg wkładamy w środek trójkąta. 5. Zapiekamy na elektrycznym grillu, można również w gofrownicy lub piekarniku.
6. Gotowe, podajemy z ulubionym sosem. 7. Smacznego