Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna tortille z nadzieniem z zielonych warzyw , zielonego pesto i papryki, doskonała na przekąskę, śniadanie,kolacje lub do zabrania do pracy.
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 166
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 22
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 96
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 430
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19585
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 166
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 22
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 96
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 430
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19585
Składniki
Placek tortilli posmaruj łyżką zielonego pesto, połóż małą garść rukoli, poszarpany liść sałaty lodowej, plasterki zielonego ogórka i paski papryki.
Tortille zwiń w rulon i podgrzej na małym ogniu na suchej patelni.
Tortille podawaj na ciepło lub pokrój na małe kawałki zepnij wykałaczką i podawaj jako przystawkę na różne okazje i przyjęcia.