Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny dodatek do grilla i nie tylko.
Odsłon: 116
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 476
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1568
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 347
Idealny dodatek do grilla i nie tylko.
Odsłon: 116
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 476
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1568
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 347
Składniki
Wołowinę kroimy na wąskie paski i podsmażamy na patelni; dodajemy na patelnię pokrojone w talarki pieczarki. Gdy się zarumienią zalewamy wszystko bulionem, w takiej ilości, żeby mięso i pieczarki się schowały. Dodajemy troszkę pieprzu do smaku. Dusimy aż do miękkości.
Do wrzątku wrzucamy fasolkę szparagową i gotujemy ją około 15 minut.
Na talerzu układamy fasolkę na nią wykładamy mięsko i pieczarki. Fasolkę można polać delikatnie sosikiem, który pozostał z duszenia.
Do okoła "piramidki" rozkładamy mizerię.
SMACZNEGO!