Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 81
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 52
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 740
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 95
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 81
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 52
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 740
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 95
Składniki
Śledzie wymoczyć w wodzie. Cebulę obrać i pokroić w pióra. Podsmażyć na oleju przez ok. 2-3 minuty i dodać pieczarki pokrojone na plasterki oraz paprykę pokrojoną w kostkę lub paski. Całość smażyć do miękkości przez ok 10 minut. Dodać przyprawy, ocet oraz koncentrat. Wymieszać, zagotować i zdjąć z ognia. Odstawić do przestudzenia. Śledzie pokroić i wymieszać z przygotowanymi warzywami w oleju. Przełożyć do słoika i przechowywać w lodówce. Smacznego!