Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to pyszny sposób na przedłużenie świątecznych smaków.
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 26
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 35
Polecam.
Odsłon: 83
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 26
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 35
Polecam.
Odsłon: 83
Składniki
Po świętach zawsze zostanie kawałek ryby. Można użyć smażonej, w panierce, z galarety. Zagotowuje się zalewę i studzi. Układa się ryby w słoiku, najlepiej obrane z większych ości, jeśli takowe były, i zalewa. Rybę można zacząć wyjadać następnego dnia.
Smacznego :)