Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do wykonania tych przekąsek potrzebujemy kilku foremek w kształcie serca w różnych rozmiarach.
Boczek - może nie jest zbyt zdrowy, jest tłusty, ale czasem można sobie pofol...
Odsłon: 50
Boczek - może nie jest zbyt zdrowy, jest tłusty, ale czasem można sobie pofol...
Odsłon: 50
Składniki
Ser camembert kroimy w trójkąty. Truskawki dzielimy na pół i małą foremką wykrawamy z nich serca, nabijamy na wykałaczki wraz z listkami natki pietruszki, wbijamy w trójkąty sera.
Z pieczywa za pomocą największej foremki wykrawamy serca, smarujemy niewielką ilością majonezu, za pomocą tej samej foremki wykrawamy serca z sera żółtego, a za pomocą mniejszych foremek wykrawamy serca z salami i wędliny. Układamy na pieczywie.