Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i smaczna przekąska na sylwestra z krakersami i pastą rybną.
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 101
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1835
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2715
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 712
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 101
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1835
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2715
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 712
Składniki
Jajka ugotuj na twardo, ostudź, obierz i pokrój w drobną kostkę. Tuńczyka rozdrobnij za pomocą widelca. Ogórki, pomidory i cebulę pokrój w drobną kostkę, koperek posiekaj.
Wszystko dokładnie wymieszaj, dodaj majonez, musztardę i dopraw do smaku solą i pieprzem.
Krakersy smaruj przygotowaną pastą i układaj warstwowo krakers, łyżka pasty, kolejny krakers, pasta i tak układaj trzy krakersy, trzy warstwy pasty . Możesz również ułożyć dowolnie po jednym krakersie a na nim pasta lub dwa krakersy przełożone pastą.
Możesz również podać pastę w salaterce a obok krakersy, wtedy każdy z gości sam przygotowuje sobie przekąskę. Polecam.