Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naleśniki z maślakami to pyszne danie.Niestety można go robić w czasie grzybobrania ponieważ wtedy najlepiej samkują.Oczywiście kto chce poeksperymentować ten może urzyć albo innych grzybów leśnych lub piczarek(nie radze ponieważ nie będzie smaku).
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 91
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1744
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2706
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 705
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 91
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1744
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2706
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 705
Składniki
Ciasto na naleśniki dorabiamy wedle proporcji i smażymy piękne placki. Na patelni obok robimy farsz. Przesmażamy cebulkę bez soli na złoto. Dodajemy grzybki pocięte w paseczki, zioła i chwilkę przypiekamy na złoto. Dodajemy śmietankę i natkę pietruszki. Naleśnika nadziewamy pachnącym farszem, oblewamy sosem i zjadamy sobie ze smaczkiem.