Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 149
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 44
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 149
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 44
Składniki
Pieczarki myjemy i kroimy w plasterki, smażymy na smalcu.Paprykę kroimy w paski,kiełbasę z boczkiem w kostkę i również przesmażamy. Pomidory i cukinie kroimy w kostkę i osobno smażymy. Na koniec mieszamy wszystko i doprawiamy według uznania.