Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty przepis na pyszne słodkie trójkąciki z twarogiem, które są idealne do zabrania ze sobą.
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 137
Idealny dodatek do grilla i nie tylko.
Odsłon: 87
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 137
Idealny dodatek do grilla i nie tylko.
Odsłon: 87
Składniki
Najpierw wymieszaj twaróg z jogurtem, jajkiem, cukrem, cynamonem i rodzynkami.
Następnie przekrój każdy listek lawaszu na pół, ułóż na nim porcję mieszanki twarogowej i zawijaj w trójkąty. Ułóż trójkąty na blasze wyłożonej papierem do pieczenia, z pomocą pędzelka posmaruj śmietaną i posyp cukrem trzcinowym.
Piecz w nagrzanym piekarniku przez około 12-15 minut w temperaturze 180°C
Smacznego :-).
Podawaj od razu po przygotowaniu!