Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatny farsz o chrzanowym smaku,na święta obowiązkowo;)
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 27
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 350
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 27
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 350
Składniki
Ugotowane jajka przecinamy na pół, delikatnie wyciągamy z każdego jajka żółtko.
Żółtka umieszczamy w miseczce i rozdrabniamy widelcem.
Do żółtek dodajemy resztę składników i dokładnie mieszamy widelcem lub blenderem.
Masą napełniamy rękaw cukierniczy i napełniamy połówki białek. Można posypać posiekanym szczypiorkiem.