Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka faszerowane awokado, papryką czerwoną, pomidorem oraz cebulą czerwoną.
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 53
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 83
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5942
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 88
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 53
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 83
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5942
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 88
Składniki
1. Jajka gotujemy na twardo. 2. Drobno siekamy paprykę, cebulę czerwoną, pietruszkę oraz pomidora. 3. Wkładamy do miseczki awokado, rozgniatamy widelcem i dodajemy soku z cytryny. 4. Ostudzone i obrane ze skorupki jajka dzielimy na połowę i wydrążamy z nich żółtko i odkładamy do miseczki z awokado. 5. Dodajemy pozostałe składniki: paprykę, cebulę, pietruszkę oraz pomidora. 6. Wszystko dokładnie mieszamy ze sobą i doprawiamy do smaku solą i pieprzem. 7. Jajka układamy na talerzyku i dekorujemy według uznania