Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyjątkowo smaczny farsz do Świątecznych jaj!
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20236
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 148
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 2094
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2727
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 727
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20236
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 148
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 2094
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2727
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 727
Składniki
Jaja ugotowałam 8 minut od zagotowania się wody. Można 3 minuty i potem zostawić jaja na 15 minut w gorącej wodzie. Przecięłam jaja wzdłuż i wyjęłam żółtka. Wyrobiłam je z majonezem i śmietaną.
Użyłam dojrzewającej szynki- ona jest dosyć słona. Przy zwykłej szynce farsz trzeba będzie dosolić. Do masy dodałam pokrojonego w kosteczkę pora i szynkę. Jaja udekorowałam natką z selera naciowego- bardzo ożywia smak. Pietruszka też się sprawdzi. Całość popieprzyłam.
Smacznego :)