Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
idealny na obiad i imprezy
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 100
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1810
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2713
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 710
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 100
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1810
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2713
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 710
Składniki
filety z kurczaka pokroic na srednio-cienkie paski.z maki,wody dodajac sol, pieprz i alkohol przygotowujemy ciasto o konsystencji gestej smietany.nastepnie pokrojone filety obtaczamy w pozostalej mace,moczymy w ciescie i wrzucamy na rozgrzany olej.smazymy do momentu az ciasto sie zezloci.w porze obiadowej najlepiej podawac z frytkami i surowka z bialej kapusty;na zakaske:z sosem czosnkowym lub sweet chilli.