Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na małą przekąskę, dodatek do obiadu lub kolację na ciepło. Prosty sposób na przyrządzenie cukinii. Wystarczy zaledwie kilka prostych składników i odrobina wolnego czasu.
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 51
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 78
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5936
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 51
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 78
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5936
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Składniki
Cukinię umyj, osusz i pokrój w plasterki o grubości około 5 mm.
Blachę piekarnika wyściel papierem do pieczenia. Ułóż krążki cukinii jeden obok drugiego. Skrop cukinię oliwą. Oprósz tymiankiem i oregano, dopraw solą i pieprzem. Na koniec posyp żółtym serem.
Cukinię z serem piecz w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni przez około 15 minut. Podawaj od razu po przyrządzeniu.