Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na śniadanie do porannej kawki lub jako przekąska w ciągu dnia....
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 52
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 81
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5940
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 52
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 81
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5940
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Składniki
Piekarnik rozgrzać do 180 stopni. Wszystkie składniki wymieszać, odstawić na 10 minut, żeby płatki owsiane lekko napęczniały.
Masę nakładać łyżką na blasze wyściełanej papierem do pieczenia, formować okrągłe ciastka (żeby ciastka były równe i jednakowej wielkości, użyłam metalowej obręczy).
Blachę wstawić do piekarnika, piec przez około 15 minut, do zrumienienia. Wystudzić na kratce.