Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grzanki uzupełniające zupy kremy oraz sałatki.
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 156
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 16
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 77
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 398
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19574
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 156
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 16
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 77
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 398
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19574
Składniki
Bułki pokroić w kostkę , wyłożyć na blaszkę do pieczenia. Polać olejem lub oliwą. Posypać wg uznania solą i posiekanymi ziołami. Mogą tez być suszone lub mrożone. Wymieszać i wstawić do piekarnika 100 stopni. Piec około 20 minut mieszając.
Grzanki wyjąc z piekarnika i wyłożyć do miseczki. Można dodać od razu do zupy lub jak ktoś woli ( czyli ...ja) na oddzielny talerzyk. Smacznego!!!