Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 86
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 60
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 742
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 99
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 86
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 60
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 742
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 99
Składniki
Cebulę obrać, pokroić w kostkę i zeszklić na maśle. Do miski wsypać wszystkie składniki (z wyjątkiem cebuli) stopniowo dodawać wodę i wyrabiać mikserem, pod koniec wyrabiania dodać cebulę, wymieszać. Ciasto odstawić do wyrośnięcia. Wyrośnięte ciasto przełożyć do 2 keksówek wyłożonych papierem pergaminowym. Wyrównać, posypać sezamem i odstawić do wyrośnięcia. Piec w 180 stopniach przez godzinę. Smacznego