Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Bułki z wątróbką"
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 155
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 16
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 75
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 398
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19574
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 155
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 16
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 75
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 398
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19574
Składniki
Przepis przysłała Małgorzata Sopata z Rytra.
Z bułeczek zetnij wierzchy, wydrąż miękisz i namocz w mleku. Bułeczki w środku posmaruj masłem.
Wątróbkę i cebulę podsmaż na oleju. Kiedy ostygną, zmiel w maszynce razem z odciśniętym miękiszem. Wbij jajko, przypraw solą oraz pieprzem. Farszem napełnij bułeczki. Posyp startym serem.
Zapiekaj ok. 20 minut w temp. 180°C.
Porcje 6. 90 min. Cena 0,80 zł. Kalorie 360 kcal.Źródło: Takie jest życie