Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne Malibu. nie ma porównania, a to kupione w sklepach nie dorasta do piet.
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 116
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1972
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2722
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 717
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 116
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1972
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2722
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 717
Składniki
Do słoika wsypać wiórki i zalać spirytusem
zakręcić i zostawić na 10 godz.
spirytus odcedzić przez gaze
wymieszać z mlekiem
Dla urozmaicenia zamieniam mleko skondensowane slodzone na mleko skondensowane słodzone o smaku kakao-jest mniej mdle