Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kremowy i puszysty pasztet z łososia. Zrobisz go błyskawiczne, wystarczy ugotować łososia w wodzie lub na parze i zmiksować go ze śmietankowym serkiem.
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 86
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 61
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 744
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 101
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 86
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 61
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 744
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 101
Składniki
Łososia ugotuj na parze lub w wodzie. Jeśli gotujesz na parze, czas przygotowania to około 20 minut. Jeśli w wodzie ryba powinna gotować się przez 6 do 10 minut.
Ugotowanego i przestudzonego łososia przełóż do blendera. Dodaj serek i szczyptę soli. Wszystko ze sobą zmiksuj na gładką masę.
Pasztet serwuj na kanapkach posypany świeżo zmielonym pieprzem i przyozdobiony koperkiem.