Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsza surówka z selera, gruszki i marchewki z dodatkiem żurawiny idealna do dań z ryby na wigilię.
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 100
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1826
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2715
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 712
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 100
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1826
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2715
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 712
Składniki
Seler obierz, opłucz, zetrzyj na tarce o grubych oczkach i wymieszaj z sokiem z cytryny.
Następnie obierz gruszki i marchewki, zetrzyj na tarce o dużych oczkach i wymieszaj z selerem, dodaj żurawinę.
Natkę pietruszki posiekaj, dodaj do surówki razem z jogurtem i musztardą, dopraw do smaku solą i pieprzem.Polecam.