Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
uwielbiam kapustę pod każdą postacią, w takiej, wegańskiej wersji jest pysznym dodatkiem do mięsnego dania, może być też samodzielnym daniem
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 29
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 350
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 29
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 350
Składniki
1. kapustę drobno posiekać, zalać wodą, zagotować, odcedzić, 2. selera i marchew zetrzeć na grubej tarce, cebulę i pora pokroic, pomidory obrać ze skóry, pokroić, dodać wszystko do kapusty, wlać 1-2 łyżki oleju, podlać gorąca wodą, doprawić ziarenkami smaku i sola, dusić na małym ogniu, gdy kapusta bedzie prawie miękka, dodac koncentrat, posiekana natkę, doprawić do smaku, dusic jeszcze kilka minut, smacznego