Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zamiast kupować w sklepie warto pokusić się o jej samodzielne przygotowanie. Domowa przyprawa do piernika w przeciwieństwie do większości mieszanek zakupionych w sklepie nie zawiera cukru. Składa się wyłącznie z aromatycznych przypraw. Wystarczy dodać odrobinę do ciasta na piernik lub pierniczki, aby nadać im świątecznego charakteru i smaku. Gotową przyprawę przechowuj w szczelnym pojemniku w suchym miejscu.
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 54
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 89
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5950
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 90
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 54
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 89
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5950
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 90
Składniki
Wszystkie składniki syp do miski i dokładnie wymieszaj. Gotową przyprawę korzenną przesyp do szklanego słoiczka i szczelnie zakręć. Przechowuj w suchym miejscu. Używaj do bożonarodzeniowych wypieków.