Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Orzeżwiający, lekki samk na upalne dni!
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 144
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 42
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 144
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 42
Składniki
Truskawki umyć, obrać i zmiksować.
Galaretkę rozpuścić w 0,5 szklanki wody, dokładnie rozmieszać, przestudzić.
Do zmiksowanych truskawek wlać przestudzoną galaretkę i chwilę mieszać (można ręcznie) .
Przelać powstałą piankę do salaterek, włożyc do lodówki i poczekać aż stężeje. Można udekorować śmietaną, owocami...itp.
Smacznego!