Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszny deser na upały, a przy tym mało kaloryczny. Polecam.
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 52
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 82
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5940
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 52
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 82
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5940
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Składniki
Brzoskwinie obrać ze skórki, usunąć pestki i pokroić na cząstki. Tak przygotowane brzoskwinie włożyć do woreczka foliowego i zamrozić. Przed przygotowaniem deseru brzoskwinie wyjąć z zamrażarki na jakieś 15-20 minut, aby się lekko rozmroziły. Następnie zmiksować je blenderem z sokiem z cytryny i miodem. Sorbet nałożyć do pucharków i przyozdobić cząstkami brzoskwiń. Oczywiście od razu podawać.