Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Sałatka z opiekanymi kąskami indyka"
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 51
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 2947
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 294
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 51
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 80
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 51
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 2947
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 294
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 51
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 80
Składniki
Mięso potnij na niewielkie kawałki. Dynię potnij w kostkę. Na patelni grillowej rozgrzej olej. Na gorący tłuszcz włóż mięso oraz dynię, usmaż na rumiano. Zdejmij, odstaw do wystudzenia.
2. Pomidorki umyj, osusz, podziel na połówki lub ćwiartki. Cebulę obierz, pokrój w kosteczkę. Liście sałat opłucz, osusz.
Fasolkę przełóż na sitko, poczekaj, aż ocieknie z zalewy. W tym czasie zrób sos: sok z cytryny utrzyj ze szczyptą soli, pieprzu oraz cukru. Dolej oliwę. Dodaj miód. Ubij trzepaczką.
Wszystkie przygotowane wymieszaj w salaterce. Oprósz solą oraz pieprzem. Polej miodowym winegretem. Przemieszaj.Źródło: Tina