Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 82
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1671
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2704
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 699
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 82
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1671
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2704
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 699
Składniki
Cukinię, bakłażana i cebule pokrój w półplasterki. Papryki i obrane ze skórki pomidory posiekaj w drobną kostkę.
Warzywa po kolei podsmaż na rozgrzanej oliwie. Gotowe wrzuć do gęsiarki, dodaj posiekany czosnek i pomidory.
Całość dopraw do smaku solą, pieprzem, bazylią i oregano. Gotuj na małym ogniu około 30 minut. Serwuj posypane mozzarellą.Źródło: Na żywo