Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo puszysty, rozpływający się w ustach, na dużą blaszkę
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 83
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 55
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 742
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 98
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 83
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 55
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 742
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 98
Składniki
Blaszkę do pieczenia wyłożyć herbatnikami. Białka oddzielić od żółtek i ubić ze szczyptą soli. Żółtka utrzeć z cukrem pudrem, margaryną. Dodać twaróg, mleko i dalej ucierać na gładką masę. Wsypać mąki, budynie i na samym końcu dodać pianę z białek. Dokładnie wymieszać, wyłożyć na herbatniki. Piec w temperaturze 180 stopni 60 min. Studzić z uchylonymi drzwiczkami.