Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Postna kapusta"
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 263
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 59
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 63
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5370
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 263
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 59
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 63
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5370
Składniki
Grzyby zalej pól l wody i gotuj godzinę na małym ogniu pod pokrywą. Co jakiś czas sprawdzaj, czy nie przywarły.
Dołóż poszatkowaną kapustę kiszoną i dolej 1,5 l wody. Dorzuć posiekaną cebulę oraz przyprawy. Po godzinie wymieszaj potrawę z olejem i podawaj.
80 min ? Stopień trudności: łatwe ? Kalorie: 200
<strong>Joanna Tokarz z Ptaszkowa</strong>Źródło: Super TV