Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny dodatek do grilla i nie tylko.
Odsłon: 113
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 472
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1559
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 341
Idealny dodatek do grilla i nie tylko.
Odsłon: 113
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 472
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1559
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 341
Składniki
Pory oczyść, umyj, pokrój na mniejsze kawałki i gotuj przez 10 minut na małym ogniu. Czosnek przeciśnij przez praskę, wymieszaj z solą. Cebulę drobno posiekaj, jajka pokrój w kosteczkę. Majonez połącz z musztardą, czosnkiem, cebulą i jajkiem, przypraw solą i pieprzem. Marchewkę pokrój wzdłuż, w cienkie plasterki, sparz. Pory wyjmij z wody, odsącz, owiń plastrami marchewki. Podawaj z sosem.Źródło: Na żywo