Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Efekt mojego eksperymentu, który mnie samą zadziwił~~ekspresowe wykonanie~~pełne zadowolenie rodzinki
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 55
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 89
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5950
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 90
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 55
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 89
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5950
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 90
Składniki
Mąkę przesiewamy, mieszamy wszystkie składniki i zagniatamy ciasto, gdyby wyszło za suche można dodać więcej jogurtu. Ciasto rozwałkować, powykrawać ciastka, ułożyć na blasze wyłożonej pergaminem, piec 10-15 min. w 200C
Przepis na polewę znajdziecie w moich przepisach: https://smaker.pl/przepisy/ciasta-i-desery/przepis/fale-dunaju,21037