Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Pianka malinowa"
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 83
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1681
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2704
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 700
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 83
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1681
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2704
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 700
Składniki
Kilka malin zostawić do dekoracji, resztę zmiksować. Śmietanę ubić na sztywno z cukrem pudrem. Żelatynę rozpuścić w minimalnej ilości wrzątku. Śmietanę dokładnie połączyć z malinowym miksem, a następnie z żelatyną.
Mus przełożyć do długiej formy, wyłożonej folią spożywczą i wstawić do lodówki na co najmniej godzinę. Udekorować odłożonymi malinami i melisą.
ok. 120 minut.Źródło: Twoje Imperium