Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsze gofry na świecie, pyszne chrupiące.
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 149
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 72
Idealny dodatek do grilla i nie tylko.
Odsłon: 116
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 149
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 72
Idealny dodatek do grilla i nie tylko.
Odsłon: 116
Składniki
Jajka ubijamy razem z cukrem, solą oraz wanilią na puszystą masę. Ubijamy ok.10min. Do ubitej masy dodajemy olej oraz wodę. mąkę mieszamy razem z proszkiem do pieczenia i porcjami dodajemy do masy cały czas mieszając. Masę nalewamy do gofrownicy i wypiekamy na złoto brązowy kolor. Upieczone gofry studzimy na kratce by zostały chrupiące. Ilość masy wystarcza na 8 gofrów.