Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowe krówki z 4 składników, które zrobicie bez użycia cukru. Fit deser dla osób dbających o linię. Niewiele pracy, a efekt zachwyca!
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 71
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 747
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 108
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 71
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 747
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 108
Składniki
Cukier zalej gorącą wodą i mieszaj do rozpuszczenia. Następnie dodaj masło orzechowe i olej kokosowy. Składniki wymieszaj do połączenia.
Pojemnik plastikowy wyściel papierem do pieczenia. Masę krówkową przelej do pojemnika. Powierzchnię wyrównaj. Pojemnik wstaw do zamrażalnika na około godzinę do schłodzenia.
Po godzinie wyciągnij pojemnik z zamrażalnika. Krówki pokrój w kostkę. Deser przechowuj w lodówce. Smacznego!