Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Kalarepka po bolońsku"
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 31
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 83
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 272
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 82
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 31
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 83
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 272
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 82
Składniki
??Z obranych ze skóry kalarepek wydrąż środki.
Na patelni podsmaż mięso. Dodaj koncentrat pomidorowy i ketchup. Po chwili dołóż również posiekaną cebulę z czosnkiem oraz pokrojoną marchew.
Następnie połącz z pomidorami z puszki i duś całość ok. 20 minut.
Gorący farsz wymieszaj z przyprawami, po czym na- łóż go do wydrążonych chrupiących kalarepek.
Ułóż warzywa w naczyniu żaroodpornym, podlej odrobiną wody i piecz ok. 40 minut w 180°C.Źródło: Telemax