Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie inne połączenie ,a jakże smaczne.Ciasto wyszło pyszne,delikatne i aromatyczne.Polecam serdecznie:)
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 139
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 38
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 139
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 38
Składniki
Dynię obraną oraz jabłka i gruszki pokroić w kostkę i usmażyć.Dodać cukier ,sok z cytryny,oraz rodzynki. Upiec biszkopt z podanych składników i wystudzić. Ugotować budyń ,do gorącego dać masło i mieszać do jego rozpuszczenia. Krem budyniowy wylać na biszkopt i zostawić do wystudzenia.i stężenia. Do gorącego musu jabłkowo-gruszkowo-dyniowego wsypać galaretki,rozpuścić..
Mus wylać na zastygnięte budynie,dać do lodówki by całkowicie stężały. Najlepiej kroić na drugi dzień.
Smacznego życzę!