Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Jajka z rzeżuchą i ćwikłą"
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 101
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1835
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2715
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 712
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 101
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1835
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2715
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 712
Składniki
Przepis przysłała Ewa Zychewicz z Biesiekierza
Jajka ugotuj na twardo. Ostudź, obierz. Przekrój na pół. Żółtka wyjmij, uważając aby nie zniszczyć białka.
Rzeżuchę posiekaj. Dodaj żółtka, ćwikłę, przypraw do smaku solą i pieprzem, dokładnie utrzyj. Z masy uformuj osiem kulek, napełnij otwory po żółtkach.
<strong>Czas przygotowania 15 min, ilość porcji 2, cena za porcję 1,30 zł.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie