Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Jajka faszerowane"
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 263
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 59
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 63
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5370
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 263
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 59
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 63
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5370
Składniki
porcje po 75 kcal, : 40 minut.
Jajka faszerowane
Grzyby mocz przez godzinę, ugotuj w tej samej wodzie, ostudź, drobno posiekaj.
Cebulę obierz, posiekaj i zeszklij na maśle. Dodaj borowiki. Smaż razem przez 5-6 minut. Ostudź.
Jajka ugotuj na twardo. Ostudzone przekrój ostrym nożem wzdłuż. Wyjmij łyżką białko i żółtko. Rozgnieć widelcem na masę, dopraw.
Dodaj posiekane zioła i grzyby z cebulą. Napełnij skorupki, stronę z farszem panieruj w bułce. Usmaż na oleju. Udekoruj kiełkami.Źródło: Olivia