Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Groch z kapustą i grzybami"
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 24
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 80
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 270
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 76
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 24
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 80
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 270
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 76
Składniki
Grzyby namocz na noc, drobno pokrój. Kapustę pokrój, zalej wywarem z grzybów, dolej trochę wody, włóż grzyby i ugotuj (około 30 minut). Oddzielnie ugotuj groch. Cebulę pokrój i zrumień na oleju.
Kapustę odparuj. Włóż groch, cebulę z tłuszczem i wymieszaj. Jeśli jest za gęsta, dolej trochę sosu z gotowania kapusty. Przypraw solą, pieprzem, kminkiem i majerankiem. Danie możesz przygotować 2-3 dni przed kolacją.Źródło: Dobry Tydzień