Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny dodatek do grilla i nie tylko.
Odsłon: 113
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 476
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1566
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 345
Idealny dodatek do grilla i nie tylko.
Odsłon: 113
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 476
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1566
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 345
Składniki
Wymieszać razem mleko, żółtka i mąkę razem z roztopioną i rozpuszczonym, przestudzonym masłem roślinnym.
Z dwóch białek ze szczyptą soli oraz cukrem i cukrem waniliowym ubić piane. Dodać do wcześniej przygotowanych składników i delikatnie wymieszać.
Piec w wiadomym urządzeniu ok. 10 min.