Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne mini babeczki idealne do koszyka i na wielkanocny stół.
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 103
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1842
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2716
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 712
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 103
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1842
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2716
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 712
Składniki
Jajka ubij z cukrem i cukrem waniliowym na puszystą masę, dodaj olej, mleko oraz przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia. Wymieszaj.
Ciasto podziel na pół do jednej połowy dodaj kakao i 2 łyżki mleka, wymieszaj. Silikonowe foremki na babeczki napełniaj na przemian ciastem raz ciemnym raz jasnym za pomocą łyżeczki.
Piec około 25 minut w temperaturze 180 st. Po upieczeniu i i wystudzeniu możesz posypać cukrem pudrem.